KHAS 112 Matematiği Anlamak

Temel matematiksel kavramları öğrencilere bu kavramların gündelik yaşamdaki karşılıkları ve gereklilikleri çerçevesinde kazandırmaya dayanan ders, bu yolla onların matematiksel düşünme becerilerini geliştirmeyi ve matematiği sevmelerini hedefler. Öğrencilerin gündelik problemlere matematiksel çözüm stratejileri geliştirebilmeleri ve bu bağlamda gerekli matematiksel kavramları tespit edebilmeleri beklenir. Temel matematiksel kavramların deneyler yoluyla keşfedilip / tartışılacağı derste öğrenciler matematiğe olan gereksinimi birinci elden gözlemleyebileceklerdir.

Ders Koordinatörleri

Dr.Öğr.Üyesi Ceren GÜRKAN

İnşaat Mühendisliği

Ders Veren Diğer Öğretim Üyeleri

Prof. Dr. Kemal YELEKÇİ

Biyoinformatik ve Genetik

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa HEKİMOĞLU

Endüstri Mühendisliği

Doç. Dr. Gökhan KİRKİL

Endüstri Mühendisliği

İngilizce Eğitmenleri

Excellent

Very Good

Average

Poor

Terrible

4.6

30 reviews

Steven Meyer

26 July, 2019

Lorem ipsum is simply free text used by copytyping refreshing. Neque porro est qui dolorem ipsum quia quaed inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lina Kelley

26 July, 2019