KHAS 102 Bilimsel Keşifler ve Mühendislik

Öğrencilere bilimsel keşifler ve mühendislik hakkında geniş bir bakış açısı sunan bu ders, aynı zamanda onların eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefler. Farklı mühendislik disiplinlerine ve mühendislik teknolojilerine odaklanan derste, “Enerji”, “Bilgisayar Teknolojisi”, “Yapay Zekâ”, “Telekomünikasyon” ve “Biyoinformatik” ele alınan temel konu başlıklarından bazılarıdır.

Ders Koordinatörleri

30 reviews

Steven Meyer

26 July, 2019

Lorem ipsum is simply free text used by copytyping refreshing. Neque porro est qui dolorem ipsum quia quaed inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lina Kelley

26 July, 2019