Öğr. Görevlisi Ebru DİLAN

Yönetim Bilişim Sistemleri

Öğr. Görevlisi Ebru DİLAN

Ebru Dilan, Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği lisans derecesine (1993); ve Atılım Üniversitesi MBA derecesine (2007) sahiptir. 1997-2012 yılları arasında Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu, İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Bilkent Üniversitesi'ndeki 15 yıllık çalışma döneminde, “2010 yılı Eğitim Öğretimde Üstün Başarı Ödülü”nü almaya hak kazanmıştır. Aynı yıl Erasmus-Öğretim Elemanı Hareketliliği çerçevesinde Finlandiya, Helsinki, Haaga-Helia Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde dersler vermiştir. 2012 yılından bu yana İstanbul Kadir Has Üniversitesi, İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde öğretim görevlisidir. Çalışma alanları Proje Yönetimi, İnovasyon Yönetimi, Kurumsal İnovasyon Sistemleri, Yazılım Geliştirme Metod ve Teknikleri, Çevik Yaklaşımlar, Tasarım Odaklı Düşünme ve Eğitim Teknolojileridir. Detaylı özgeçmiş bilgisi için tıklayın.