Öğr. Görevlisi Dr. Stacey Anne JOHNSON

Çekirdek Program Direktörlüğü

Öğr. Görevlisi Dr. Stacey Anne JOHNSON

Stacey Johnson, son 14 yıldır hem İngiltere'de hem de Ortadoğu'da EAP / ESL öğretmeni olarak çalıştı. Lisans eğitimini İngilitere’deki Wolverhampton Üniversitesi’nde TESOL ve Eğitim Çalışmaları’nda tamamladıktan sonra, Staffordshire Üniversitesi’nde öğretme ve öğrenme üzerine Lisansüstü çalışmasını yaptı. Daha sonra Derby Universitesi’nde Eğitim Çalışmaları alanında da yüksek lisans derecesi alan Johnson, eğitim çalışmalarında akış, motivasyon, benlik kavramı ve sınıf katılımı alanlarına yönelerek Leicester Üniversitesi’nde doktora çalışmasını tamamladı. EAP sınıflarının ihtiyaç analizi müfredatının geliştirilmesi, not alma teknikleri ve karma yetenek gruplaması gibi konularda makaleleri vardır. Ayrıca eğitim psikolojisi, çatışma sonrası ortamlarda eğitim, karmaşıklık ve eğitim, ve kültür ve eğitim arasındaki ilişki üzerine çalışmaları bulunmaktadır.