Misafir Akademisyen Damla Partanaz

ÇEKİRDEK PROGRAM DİREKTÖRLÜĞÜ

Misafir Akademisyen Damla Partanaz

Damla Partanaz interaktif medya tasarımcısıdır ve Khas’ta misafir akademisyen olarak çalışmaktadır. Yıldız Teknik Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü mezunudur. Ardından Kadir Has Üniversitesi’nde Yeni Medya Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamış ve şimdi de aynı okulda Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde doktora öğrenimi görmektedir. Damla, yapay zeka, insan-makine işbirliği, mental model ve sistem tasarımıyla ilgilenmektedir. İstenmeyen davranış modelleriyle baş etmek için insan yaratıcılığıyla makine öğrenmesinin buluştuğu sistem tasarımı projesi üzerinde çalışmaktadır. Aynı zamanda Khas 109 Hesaplamalı Düşünme dersinin müfredat tasarımı komitesinde görev almıştır. Detaylı özgeçmiş bilgisi için tıklayın.