Dr. Öğr. Üyesi Salih TİLEYLİOĞLU

İnşaat Mühendisliği

Dr. Öğr. Üyesi Salih TİLEYLİOĞLU

Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini İnşaat Mühendisliği alanından sırasıyla, DAÜ, ODTÜ ve University of California, Los Angeles’tan (UCLA) almıştır. Doktora sonrasında Amerika Birleşik Devletlerinde geoteknik mühendisliği alanında hizmet veren firmalarda farklı projelerde profesyonel mühendis olarak çalışmıştır. Türkiye’ye dönüşünde Çankaya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde akademik hayatına başlamış ve çok sayıda lisans ve yüksek lisans düzeyinde dersler vermiştir. Çalışmalarını halen Kadir Has Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde sürdürmektedir. Geoteknik deprem mühendisliği, dinamik zemin-yapı etkileşimi, veri toplama ve sinyal işleme ile yapay sinir ağlarının deprem mühendisliğindeki uygulamaları alanlarında araştırmalar yapmaktadır.