Dr. Öğr. Üyesi Meltem KIYGI ÇALLI

İşletme

Dr. Öğr. Üyesi Meltem KIYGI ÇALLI

Meltem Kıygı-Çallı, Eylül 2017'den bu yana Kadir Has Üniversitesi İşletme Bölümü'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır. Eylül 2011 - Temmuz 2017 tarihleri arasında İstanbul Okan Üniversitesi İşletme Bölümü'nde Yardımcı Doçent olarak çalıştı. 2011 yılında Belçika’da bulunan Antwerp Üniversitesi’nden Uygulamalı Ekonomi / Pazarlama alanında doktora derecesini aldı. Doktora çalışması sırasında FWO-Ulusal Bilimsel Araştırma Fonu (Belçika) tarafından finanse edilen proje hibesi ile ödüllendirildi. Lisans derecesini Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden, yüksek lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nden almıştır. International Journal of Research in Marketing ve International Journal of Forecasting gibi üst düzey uluslararası dergilerde yayınları bulunmaktadır.