Dr. Öğr. Üyesi Arif Selçuk ÖĞRENCİ

Elektrik Elektronik Mühendisliği

Dr. Öğr. Üyesi Arif Selçuk ÖĞRENCİ

Arif Selçuk Öğrenci lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’nde aldı; 1999 yılından beri Kadir Has Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde öğretim üyesidir. 2001-2015 arasında kurumsal Bilgi Yönetim Sistemi’nin yöneticiliğini yapmıştır. Elektronik, hesaplamalı zeka ve nesnelerin interneti konularında dersler vermektedir. Hesaplamalı zeka, nesnelerin interneti, makine öğrenmesi ve etkin öğrenme yöntemleri konusunda araştırmalar yürütmektedir. 2000 yılından beri birinci sınıf öğrencilerine Mühendislik Rehberliği ve Etik dersini vermektedir. Bu derste problem çözmeye dayalı yaklaşımlarla, harmanlanmış bir öğretim yöntemi sürekli olarak gelişerek uygulanmaktadır.