Doç. Dr. Levent SOYSAL

Yeni Medya

Doç. Dr. Levent SOYSAL

Doç. Dr. Levent Soysal (Kimya Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Antropolog) doktorasını 1999 yılında Harvard Üniversitesi Antropoloji Bölümü’nde tamamladı. 2003 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi’nde çeşitli kademlerde idari sorumluluklar aldı. Halen İletişim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı görevini sürdürmektedir. Kadir Has’taki katılamadan önce ve sonrasında New York Üniversitesi, Berlin Humboldt Üniversitesi, Bremen Üniversitesi ve Tokyo Hitotsubashi Üniversitesinde çalıştı, dersler verdi. Küreselleşme, Kent, Göç, Gösteri, Gençlik, Yemek konularında araştırmalar yürüten, dersler veren Soysal, Deniz Göktürk ve İpek Türeli ile birlikte İstanbul Nereye? Küresel Kent, Kültür, Avrupa adlı kitabı yayına hazırlamıştır (Metis, 2011).