Doç. Dr. Eylem YANARDAĞOĞLU

Yeni Medya

Doç. Dr. Eylem YANARDAĞOĞLU

Eylem Yanardağoğlu Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü öğretim üyesi ve bölüm başkanıdır. Londra Universitesi City kolejinde Sosyoloji doktorasını 2008 yılında tamamladı. Doktora sonrası çalışmalarında uluslararası iletişim alanına yöneldi. 2011 yılında TÜBİTAK yurtdışı araştırma bursunu kazanarak Londra Westminster Üniversitesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak bulundu. 2013 yılında Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümüne katıldı, 2014-2018 yılları arasında İletişim Fakültesi dekan yardımcılığı görevini yürüttü. Yeni medyaya giriş, iletişim ve yeni medya kuramları ve medyada güncel konular üzerine dersler vermektedir.  Uluslararası iletişim, gazetecilik, dijital yurttalık ve okuryazarlık akademik ilgi alanlarını oluştırmaktadır.